Name:
Location: Espoo, Finland

Tuesday, October 18, 2005

Kai Hirvasnoro

Kai Hirvasnoro vitsailee 13.10.05 elinkeinoelämän johtajille, joiden mukaan Suomella ei menekään hyvin vaikka World Economic Forum niin väittää vuodesta toiseen.
Kommentti: Itkeäkö vaiko nauraa. Maailmankirjat ovat sekaisin. Vasemmistolehti suitsuttaa Suomen hyvää kilpailukykyä ja vuoroneuvokset haukkuvat että huonosti menee.

2 Comments:

Blogger Kai Hirvasnoro said...

Niin, itkeäkö vai nauraa? En tiedä itsekään. Jutun pointti oli kuitenkin siinä, että vuorineuvokset eivät voi millään tunnustaa Suomen ainakin kohtalaista kilpailukykyä, koska se heikentää "kriisitietoisuuden" syntymistä ja sitä kautta työelämän "väistämättömiä" rakenteellisia uudistuksia. Joka on isäntävallan lisäämistä työpaikoilla.

2:59 PM  
Blogger P.Nykanen said...

Olet oikeassa. Vuorineuvokset harrastavat selvää mediamanipulointia parhaan taitonsa mukaan vaikuttaakseen työmarkkinaneuvotteluihin.
Terveydenhuollossa on käynnissä samanlainen aivopesu. Muka Suomessa kuluu liikaa rahaa terveydenhuoltoon vaikka kulutamme OECD-maista pienimmästä päästä. Mitäs varten niitä veroja maksetaan ja paljon ?

6:28 PM  

Post a Comment

<< Home

Technorati search results for nettipäiväkirja http://pekkajnykanen.blogspot.com 2004-11-27T14:54:19+00:00 780965 60 Locations of visitors to this page