Name:
Location: Espoo, Finland

Thursday, June 23, 2005

Berlusconi

Italian pääministeri on jälleen kerran loukannut Suomea ja tasavalla presidenttiä, jota ei voida enää ohittaa kirjoittaa Aamulehti 22.6.05. Italiassa on vaalit keväällä 2006.
Aamulehti ehdottaa italialaisille tuotteille ostoboikottia vaaleihin asti. Ajatus on erittäin kannatettava.
Siis laitetaan italialaiset tuotteet ostoboikottiin Italian vaaleihin asti.
Keskipohjanmaa kommentoi myös Berlusconin puheita.
Kalevan mukaan (23.6.05) Italia on Euroopan Unionin sairas mies. Talouden kasvuprosentti on mahdollisesti negatiivinen tänä vuonna.

Prime minister Berlusconi has offended again Finland and our President. Aamulehti-magazine suggests the boycott of Italian products. Perhaps Mr Berlusconi would understand better the speaking of money if he is not accustomed to normal conversation.

23.6.05: Johtuisiko Italian pääministeri Berlusconin reaktio siitä, että Italia hävisi Suomelle Euroopan Unionin korkeimman rajavalvontaviranomaisen nimityskisan.
Suomi-Italia EU-ottelu on nyt 1:1. Pääministeri Berlusconin heitot Suomen suuntaan ovat kummallisia hänen hymyillessä kuin jakoavain presidentti Bushin ja presidentti Putinin seurassa.

1 Comments:

Blogger Mette said...

Berlusconi on jostakin saanut sen käsityksen, että suomalaiset syövät savusilliä ja hän on seksikäs mies.

10:08 AM  

Post a Comment

<< Home

Technorati search results for nettipäiväkirja http://pekkajnykanen.blogspot.com 2004-11-27T14:54:19+00:00 780965 60 Locations of visitors to this page