Name:
Location: Espoo, Finland

Thursday, May 19, 2005

Blogien seuranta

Seuraan lähes päivittäin 136 blogia (Suomesta ja muualta). Seurattavat blogit olen laittanut listaan suuremmalla fonttikoolla. Uusi mielenkiintoinen blogi pääsee tälle aluksi tälle isolle listalle. Jos blogin mielenkiinto hiipuu, pienennän sen kokoa ja alemman osaston blogeja luen harvakseen. Ihan pienellä on blogit, joita en lue ollenkaan.
Päivän "saalis" on yleensä 5-10 mielenkiintoista linkkiä, jotka laitan omalle blogisivulleni.
Käytän Firefox-selainta. Kun aukaisen 136 blogin ryhmästä blogin, pidän klikatessa Ctrl:n alhaalla, jolloin eri henkilöiden blogisivut voi aukaista nopeaa painamalla ristiä oikealta ylhäältä. Näin yhden blogisivun vilkaisu kestää lyhimmillään sekunnin.
Mm. Maalainen on kehunut systeemiäni. Kiitos siitä.

1 Comments:

Blogger Toni said...

Huomaa myös, että Ctrl-nappula pohjassa painamalla w-nappulaa Firefox sulkee yhden välilehden. Eli itse teen samaa kuin sinä, mutta pikkurilli ctrl-nappulalla ja etusormella napautan tuplaveetä aina kun haluan sulkea yhden sivun ja siirtyä seuraavaan blogiin.

1:08 PM  

Post a Comment

<< Home

Technorati search results for nettipäiväkirja http://pekkajnykanen.blogspot.com 2004-11-27T14:54:19+00:00 780965 60 Locations of visitors to this page